Oct 16, 2009

copykill

assalamualaikum para sahabat..
sekarang sudah 16 okt 2009...
just left for a month before facing my SPM!!!
tme dinner td... i try to talk with daddy about my studies nnti..
my dad want me to msk maktab cuz everything ditanggung and aku xpyh nk worry ape2 cuz aku bley dgn conferm nye dapat...haha... but i told my dad teaching is not my pilihan k..
but my dad asked something..he said if i get 7as above die nk daftar aku for overseas pnye pilihan bg perguruan..
and aku insyaAllah dgn ketentuan Allah aku msti dpt..
semua ditanggung and xpayah bayar sesen pon!!!!haha..itu yg dia tegaskan...
mmg aku nak la kalo mcm tu cuz aku xnk mmbebankan kewangan ayh aku...ckup la ayh aku tanggung kakak and abg aku yg kos perbelanjaan yg sgt tinggi...
aku ckp...xkan ayh xnk bg duit lansung...adik nk shopping mcm mana..hahaha..jahat nya aku...
ayah aku gelak and ckp ayh prabes la duit kot situ kat adik..hahahahaha..besh nya aku...
anak xkenang jasa sungguh..kah3...anywy xde la smpi mcm tu...hehe..
tp.....
aku nk ambk kos ape.......
buntu la.....
tlg la aku......
please2.....

4 comments:

jimmywa said...

ala just go overseas okay...

WaNie_FaiRY said...

cos kimia! hee..

wa toek said...

hehe.knp kimia?????

Fatin Inani said...

sbb ani kimia.. x aci!