Jun 21, 2011

selamat ulang tahun najwa ! :)

asaalamualaikum. yay wa da masuk 19 tahun da semalam.
dah besar ;( kejap nya. tinggal 1 tahun ja nak masuk puluhan.
tapi perangai macam budak budak ja lagi. ahaha
hidup mau happy ja. tapi apa pun tahun nie akan sentiasa dalam ingatan :D
walaupun tak dapat sambut dengan family, tapi kawan kawan kat campus nie especially ladies yang susah payah nak buat suprise kat wa.bersyukur sangat <3
thankz a lot guys. i love you all and i hope we can celebrate it together in our third year. hope semua report balek. amin :) insyaAllah
terima kasih jugak kat family wa yang post kad birthday. i miss you all and thankz for everything mum, dad yang telah besarkan wa selama 19 tahun.
banyak kerenahnya wa nie yang banyak ibu ngan ayah bersabar.
mendoakan yang terbaek untuk anak mereka.insyaAllah adik akan buktikan adik boleh berjaya dalam urusan dunia akhirat.
insyaAllah ayah, adik cuba untuk tak tinggal solat :D
mak, adik belajar bersungguh sungguh k ! <3 you all a lot.
thankz jugak kat kawan kawan yang wish tak kesah la kat wall facebook atau message atau wish bersemuka terutama kawan kawan kat alam yang tak putus putus wish dan nak belanja., heheeh
sayang semua !!!!!

100 noti just about bday :D

kek bday sponsered by my friends.tq guys :)

yay dah sweet 19 

with my small geng

my birthday card.crdt to alifah. comei

bak kata alifah, gigi besi bersama kek

orang kuat dalam hidup wa kat sini :D

with bday cake n sweets outside my house

tq my friends :D

i realize that just left around 2 weeks more before finish my 2nd sem and be ready for onboard training. pray for me :) alhamdulillah

5 comments:

juicy X said...

happy besday wa!!!!

cintatulip said...

epy beday...

http://cintatulip.blogspot.com/2011/06/today-is-your-birthday-v.html

:)

rara pinkmafia said...

hepy buffday dear.may Allah bless u.

Rikiana Metussin said...

Happy belated birthday sailor girl. :)

najwa said...

tq kak jue.

thankz akak. sayang sangat2. hhe

thankz rara :D

thankz rikiana. hope can see you later :)