Jun 14, 2011

my weekend :)

weekend minggu lepas, wa balek rumah sekali lagi :D
walaupun bukanlah cuti yang diberi, tetapi cuti yang diminta
because cuti besday Agong, wa balek tapi family tak ada di rumah.
semuanya pergi berjalan.
walaupun abang wa ada, tapi sehari dia menjadi pengapit rakannya.
tinggal la wa kesorangan.
so wa wat keputusan untuk balek sekali lagi sebab wa rindu kat family
setelah mereka berjalan jauh meninggalkan wa di Malaysia
ingat nak wat surprise kat family, tapi abang gtahu kat mak.
plus hari yang wa nak balek tu, tiket bus fully booked.
owh sangat sedih, tapi wa ada rezeki sebab still ada satu bus yang ada tempat kosong
saat tu la paling bahagia boleh wa cakap sebab setelah penat wa mengejar masa dan perjalanan dari melaka
and first time wa try naek ktm dari seremban ke tbs :D
thankz to ong , bhavi and de geng
you all should see semua orang dekat station tengok wa dengan pelik sekali sebab im de only girl and de only malay with them.
haha but dun worry, they're good guy :)
so sepanjang hari sabtu tu, dipenuhi dengan aktiviti.
bangun dari tido, jumpa mak ayah kakak adik and abang.
miss them soooooo much !
so kakak bagi hadiah.
its a iPhone. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
makaseh syster. i <3 you soo mucchh.
and my mum bagi rantai. so beautiful! i wear it now :D
den afternoon parents ajak pi makan kenduri
so i followed them.
setelah berapa lama wa tak makan nasi minyak, last last pi sampai 3 kenduri.
aha kenyang sungguh, berbaloi balek (dapat makan makanan luar dari galley pun da gembira haha)
tapi for last kenduri tu, agak tersentuh hati. kenduri kawan mak atau cikgu wa atau ibu kepada kawan kakak.
senang cita, one of my mother's best friends sebelum mak pindah sekolah dan pencen
dya baru lepas sembuh dari satu penyakit, dan dy sgt kurus. sangat.
saat mak wa jumpa kat depan rumah kenduri, what can i say, my mum menitiskan air mata
as well wawa, but i hold it, cuz wa tak suka tunjuk sedih depan orang. kena always support them.
so i just smile and hug them.
hmmm im so emo that time, tapi smile is the best medicine ever :)
so kenduri tu, wa dapat jumpa semua cikgu time primary dulu. sangat seronok cuz i miss them a lot especially my aunty or kawan baek mak atau cikgu wawa. wa rapat dengan dia. hehe
so next wa pi penang dengan abang and adik pi tgk Kong Fu Panda 2.
wheee... semua cita kat wayang dah dapat tengok, tenang sikit hati nak balek campus.
waakaka
malam tu, wa celebrate birthday yang akan datang tak lama lagi dengan family.
AKHIRNYA, goal wawa bulan nie tercapai.
hehehehe im sooooooooooooooooooooooooooooo hapy.

thankz ibu
thankz ayah
thankz abang
thankz kakak
thankz adil
i love you all sooooooooooooooooooooooooooooooooooo infinity !!!
my best and last overnight that i ever had !!!

:D

4 comments: