Feb 4, 2011

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !

cute.haha



Tadi saja mengisi masa yang berjalan tanpa melakukan apa2 aktiviti time kat hotel dengan blogwalking la (iqbal suruh)haha.
so tengok blog ben ashaari jap.ada new entry.saya pon blogger juga ! saya bangga !

saja je la wa nak isi masa nie dengan inti2 yang berfaedah,hak

so segman nie kena jawab soalan.jom terjah. 

  • Letak header BEN ASHAARI BLOG . 
  • BEN ASHAARI
  • Tajuk : SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !! .. dan linkkan ke entri ini- UDAH ~
  • Jawab ke semua soalan ini ..



  1. Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?-wa still belajar di AKADEMI LAUT MALAYSIA (join la.hehe)
  2. Usia blog anda - sekarang dah 2 tahun 8 bulan :D
  3. Tujuan utama anda berblog - saja mengisi masa lapang.nak jugak kongsi pengalaman orang lain tak lalui.
  4. Sumber insiprasi anda - whee..sape ye.. farah amalina 
  5. Blog yang sentiasa dalam kepala anda - iqbal taib ! haha sebab dy sgt aktif berblogging
  6. Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya - iqbal taib , alifah saiful , iqbal hisham (semua cadet alam)
  7. Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .jika ada - wa pom xtahu yamg mana paling best.nak tahu bace la blog wa.heheheeh
  8. Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada .. - ini xade lg la
  9. Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ? - cerita la serba sedikit mengenai blog.cara2 nak menarikkan blog maybe.
  10. Pesanan buat blogger blogger baru - korg semua boley la kongsi pengalaman ape2.upload la pic so kita ley kongsi kegembiraan bersama.hehe mayb kalo nak minta pendapat, pon boley kongsi di blog :DDD
  • Tinggalkan link anda diruangan entri ini- sudah!!


yay da ciap!.hehe

5 comments:

eqybal said...

wah!!! ak bgga sekejap... heheh

najwa said...

hahaha sengal ko iqbal

Awangku Johan said...

salam ziarah n salam perkenalan.. saya follow blog awak ek.. mai singgah n follow blog saya pulak yer..

najwa said...

haha okey tq

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

saya-pon-blogger-juga-saya-bangga